01

Introduksjon

Spise og shoppe

Spise og shoppe

02

Innhold

Aurskog og Aursmoen tilbyr et godt utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter, og er et flott sted å besøke for både lokale og turister. I denne artikkelen vil vi presentere de forskjellige alternativene i området, slik at du kan planlegge ditt neste besøk på en enkel og effektiv måte.

Spisesteder:

Fjøset AS, er kjent for sine smakfulle retter og hyggelige atmosfære.

Thai Kitchen - serverer thailandsk mat, og tilbyr en bred meny av ulike retter.

Grillkroa AS - Dette er et populært gatekjøkken som serverer alt fra tradisjonelle norske retter til hamburgere og kebab. Perfekt for en rask og rimelig lunsj eller middag.

Shopping:

Aurskog Senter - Her finner du et bredt utvalg av butikker, inkludert Kiwi, Jernia, Nille, Trinita, Toves salong, Aurskog Elektriske forretning, For og Fritid, og Aurskog Apotek. Senteret har også en koselig kafé, Kaffeskvetten, hvor du kan nyte en kopp kaffe eller et lett måltid.

Coop Extra - Ved siden av Aurskog Senter finner du Coop Extra, som tilbyr dagligvarer, i tillegg til en frisørsalong, Studio Flid.

Aur Prestegård - har et variert kultur- og opplevelsestilbud gjennom hele året. Stiftelsen Aur prestegård driftes av Aurskog historielag, Aurskog menighet, Skauen husflidslag og Aurskog-Høland kunstforening.

Uansett om du er ute etter god mat, shopping eller andre tjenester, vil du finne det meste du trenger i Aurskog og Aursmoen-området.

Romerike GK

Romerike Golfklubb kun korte 35 min fra Oslo og 25 min fra Lillestrøm!

AFSK

Organisert tilbud innenfor diverse idrett.

Alpakkagården

Få kvalitetstid med din egen alpakka!

03

Bilder

No items found.

04

Bildegalleri

No items found.

05

Les mer

Utbygging

Opplev luksusen av å bo i Aurskog Høland Kommune.

Utbygging

Bo og leve

Et idyllisk område med en rekke fordeler

Bo og leve

Jobb og næring

En attraktiv destinasjon

Jobb og næring

Opplev Aurskog

En perle i Indre Akershus

Opplev Aurskog