01

Introduksjon

Opplev Aurskog

Opplev Aurskog

02

Innhold

Aurskog er et område i den nordre delen av Aurskog-Høland kommune. Det er et naturskjønt område med mange muligheter. I denne teksten vil vi ta for oss de ulike fasilitetene, opplevelsene og aktivitetene som finnes i Aurskog.

Kultur

Aurskog har et variert og spennende kulturtilbud med flere arrangementer gjennom året.

En av de største kulturelle begivenhetene i Aurskog er Aurskogmart'n, som arrangeres hvert år i august. Dette er en tradisjonsrik festival som har blitt et viktig samlingspunkt for bygdefolket. Under Aurskogmarten kan man oppleve et bredt spekter av aktiviteter og underholdning, blant annet musikk, håndverksmarked og matboder. Her kan man oppleve den autentiske atmosfæren og tradisjonene som preger bygda, samtidig som man kan nyte gode kulturelle opplevelser og musikk.

Aur Prestegård er en viktig kulturarena i området. Her kan man oppleve kunstutstillinger, loppemarked, konserter, og andre kulturelle arrangementer.

Sport og idrett

Aurskog har noe for enhver sports- og fritidsentusiast! Enten du er interessert i fotball, håndball, klatring, basketball, ski eller svømming, vil du finne et bredt spekter av aktiviteter å velge mellom i Aurskog-Finstadbru Sportsklubb. (AFSK)

I tillegg kan golfspillere nyte den fantastiske 18-hulls banen på Romerike Golfklubb. Skyteinteresserte kan utfordre seg selv på Urskog Skytterlag's bane. Aurskog har også en skøytebane på vinterstid, og et treningssenter i Aurskoghallen.

Aurskog har et variert utvalg av fritidsaktiviteter og turmuligheter som passer for både lokale og besøkende. Med sitt naturskjønne landskap, er det gode muligheter for fotturer og sykkelturer. Det finnes flere stier og turveier som tar deg gjennom vakre skoger og langs innsjøer og elver. Området er kjent for sin flotte natur, og det er ikke uvanlig å se både elg og rådyr.

Skoletilbud

For de med barn, tilbyr Aurskog et utmerket skoletilbud med en (snart) splitter ny grunnskole i sentrum. For de yngste finnes det også flere offentlige og private barnehager.

Matbutikker og spisesteder

Aursmoen har et godt utvalg av matbutikker, representert ved Kiwi, Rema og Coop Extra. I tillegg finnes det flere spisesteder og kafeer i området. Fjøset Restaurant tilbyr en variert meny for lunsj og middag, mens Grillkroa serverer god og enkel fastfood. Thai Kitchen Aurskog tilbyr thailandsk mat, mens Kaffeskvetten er stedet for en god kopp kaffe i hyggelige omgivelser.

Romerike GK

Romerike Golfklubb kun korte 35 min fra Oslo og 25 min fra Lillestrøm!

AFSK

Organisert tilbud innenfor diverse idrett.

Alpakkagården

Få kvalitetstid med din egen alpakka!

03

Bilder

No items found.

04

Bildegalleri

No items found.

05

Les mer

Utbygging

Opplev luksusen av å bo i Aurskog Høland Kommune.

Utbygging

Bo og leve

Et idyllisk område med en rekke fordeler

Bo og leve

Jobb og næring

En attraktiv destinasjon

Jobb og næring

Spise og shoppe

Opplev det beste av Aurskog – spis, shop og nyt!

Spise og shoppe