01

Introduksjon

Jobb og næring

Jobb og næring

02

Innhold

Velkommen til Aurskog - en bygd med et mangfoldig næringsliv og mange jobbmuligheter. Her finner du alt fra små, lokale butikker til store industribedrifter. Aurskog Næringsforening jobber for å skape et godt og attraktivt næringsliv, og vi er stolte av å kunne tilby flere næringsparker og områder for bedriftsetablering og -vekst.

Finstadhagen næringspark

Finstadhagen næringspark er et etablert næringsområde som huser flere spennende bedrifter som tilbyr tjenester som elektrisk installasjon, grafisk design, og mye mer. Blant bedriftene som holder til i parken finner du: Bakke AS, Aurskog Elektriske AS, Stenqvist Norge, Holtan Normark AS, Grim Maskin AS, Autoexperten AS og Gprint AS.

Killingmo næringspark

Killingmo næringspark ligger nær Aurskog sentrum og er under utvikling. Her vil det være muligheter for å etablere seg innenfor tjenester som bygg, transport og logistikk. Flere bedrifter har allerede etablert seg her, blant annet Byggimpuls AS, Mitt Eget lokale, Tom Haugen transport AS, og andre er under etablering.

Bogstad næringspark

Bogstad næringspark huser også flere spennende bedrifter. Her finner du Foodman AS, AVB AS (Aurskog ventilasjon og Blikk AS) Like i nærheten ligger Aura trening og helse AS som er et treningssenter.

Aurskog Næringspark

Aurskog næringspark ligger på den tidligere Think fabrikken på Nordveien mellom Aurskog og Lierfoss. I Aurskog næringspark ligger bedriftene Petpack Drikker AS, Nammo Aurskog, og Aurskog-Høland Utbyggingsselskap. Her kan du også leie kontor i kontorfellesskap.

Spisesteder

Aurskog har også flere spisesteder. Fjøset Restaurant tilbyr en variert meny for lunsj og middag, mens Grillkroa serverer god og enkel fastfood. Thai Kitchen Aurskog tilbyr thailandsk mat, og Kaffeskvetten inne på Aurskog senter er stedet for en god kopp kaffe.

Matbutikker i Aurskog

Aurskog har flere matbutikker, som Kiwi, Coop Extra og Rema.

Andre tilbud i Aurskog

På Finstadbru, på andre siden av golfbanen, finner du Hageland Aurskog. Hageland Aurskog er et familiedrevet hagesenter tidligere kjent under navnet Solheim hagesenter. Her finner du et godt utvalg av blomster og planter og det du ellers trenger til hagen din.

Andre tilbud er Fagmøbler Aurskog, Haugerud og Foss Bil AS, Halvor Sveistrup AS, YX Aurskog. Aktiv Eiendomsmegling Aurskog tilbyr eiendomsmeglingstjenester for de som ønsker å kjøpe eller selge eiendom i området. Aurskog Sparebank tilbyr ulike banktjenester og forsikringer.

Samlet sett er Aurskog et område med et variert tilbud både når det gjelder jobbmuligheter, næringsliv og ulike tilbud og aktiviteter for innbyggere og besøkende. Aurskog Næringsforening jobber aktivt med å styrke næringslivet i området og sørge for at Aurskog fortsetter å være et attraktivt sted å bo, jobbe og besøke.

Romerike GK

Romerike Golfklubb kun korte 35 min fra Oslo og 25 min fra Lillestrøm!

AFSK

Organisert tilbud innenfor diverse idrett.

Alpakkagården

Få kvalitetstid med din egen alpakka!

03

Bilder

No items found.

04

Bildegalleri

No items found.

05

Les mer

Utbygging

Opplev luksusen av å bo i Aurskog Høland Kommune.

Utbygging

Bo og leve

Et idyllisk område med en rekke fordeler

Bo og leve

Opplev Aurskog

En perle i Indre Akershus

Opplev Aurskog

Spise og shoppe

Opplev det beste av Aurskog – spis, shop og nyt!

Spise og shoppe