Hva sier medlemmene?

Medlemsfordeler: Lokalt og kommunalt nettverk med andre medlemsbedrifter, Kommunikasjon og samarbeid, Kompetanseheving, Samarbeid om felles aktiviteter, Faglig og sosialt nettverk, Felles markedsføring ved behov, Samfunnsengasjement og bærekraft og på sikt tilbud om kontorfellesskap.

Sigurd Søbye

Som et selskap som ønsker å vokse i Aurskog-Høland kommune, har medlemskapet i Aurskog Næringsforening vært en fordel for oss. Vi har fått muligheten til å delta i ulike nettverk og samarbeidsprosjekter, og har også fått tilgang til nyttige ressurser. Aurskog Næringsforening har hjulpet oss å øke vår økonomiske suksess i området. Anbefales på det sterkeste!

Helene enger Skjønnhaug

Som en lokal sparebank, har vi alltid vært en sterk støttespiller av Aurskog Næringsforening. Vi har sett at foreningen har hatt en positiv innvirkning på det lokale næringslivet, og vi er stolte over å være en del av dette. Aurskog Næringsforening skaper gode nettverk for sine medlemmer, fine arrangementer og bidrar til lokal utvikling. Vi anbefaler alle lokale bedrifter å bli en del av dette fellesskapet.

Beate Hansson

Gjennom næringsforeningen møter jeg mange nye forretningskontakter, som skaper kunder til min bedrift. Aurskog Næringsforening skaper verdi for sine medlemmer, og jeg anbefaler alle som ønsker å bli med i et fellesskap å heie hverandre opp og frem.